υψηλης ποιοτητας ελληνικα φυσικα προϊοντα που σε κανουν να νιωθεις οπως εσυ επιλεξεις

δες τα προιοντα μας

υψηλης ποιοτητας ελληνικα φυσικα προϊοντα που σε κανουν να νιωθεις οπως εσυ επιλεξεις

δες τα προιοντα μας
100% ΑΓΡΙΑ & ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ 100% ΑΓΡΙΑ & ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ 100% ΑΓΡΙΑ & ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ 100% ΑΓΡΙΑ & ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ  

ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ

 • mix-1

  ΥΠΝΗΛΙΑ

  Βαθιά χαλάρωση και υπνηλία. Απλώς ξαπλώστε, χαλαρώστε και αφήστε τη θρεπτική δράση των ηρεμιστικών βοτάνων να σας οδηγήσει στον μοναδικό ονειρεμένο κόσμο.

 • mix-2

  ΧΑΛΑΡΩΣΗ

  Χαλαρώστε από μια κουραστική μέρα και αφήστε πίσω τις ανησυχίες και το άγχος. Κάντε τη ζωή σας πιο ευχάριστη με λιγότερο άγχος και περισσότερη χαλάρωση.

 • mix-3

  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

  Υπερ-εστιασμένος και πλήρως παρών με όλες τις αισθήσεις σας υπερφορτισμένες. Εργαστείτε χωρίς περισπασμούς και έχετε μεγάλη έμπνευση για να κάνετε και να γίνετε περισσότερα!

 • mix-4

  ΕΥΦΟΡΙΑ

  Πλήρως ενεργοποιημένοι και ζωντανοί! Πάρταρε σαν ροκ σταρ, σκαρφαλώστε στα βουνά, σηκώστε βάρη, κολυμπήστε στον ωκεανό και περάστε καταπληκτικά!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ B2B ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ;

Ειδικές τιμές χονδρικής και επιπλέον επιλογές είναι διαθέσιμες στους συνεργάτες μας

lets-talk-icon

ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ

ΑΓΟΡΑ
testimonials
 • ★★★★★

  Uplift: «Έχω δοκιμάσει πολλά συμπληρώματα ενέργειας όλα αυτά τα χρόνια και όταν έπεσα πάνω σε αυτή τη διαφήμιση, είπα γιατί όχι; Κάτι πήγε πολύ καλά εδώ. Φτιάχνω τσάι με αυτό και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει απαιτητικό τρόπο ζωής. Λατρεύω τη γεύση και μου δίνει μεγάλη ώθηση ενέργειας για να κάνω τα πάντα.»

  ΦΟΙΒΟΣ - 17/09/2022
 • ★★★★★

  Chill: «Ερωτεύτηκα αυτή τη μυρωδιά, τη στιγμή που άνοιξα την πρώτη συσκευασία. Από την πρώτη προσπάθεια ένιωσα χαλαρός και η ανάγκη μου για κάπνισμα σχεδόν εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω πώς το κάνατε παιδιά, αλλά ευχαριστώ!!»

  ΙΩΑΝΝΗΣ - 09/11/2022
 • ★★★★★

  Dream: «Ο καλύτερος ύπνος της ζωής μου! Τα δυνατά πράγματα έχουν υπέροχη γεύση και με έκαναν να κοιμηθώ σε 20 λεπτά. Μόλις παρήγγειλα εστίαση και ανάταση. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος να δω τι θα κάνουν!»

  ΣΟΦΙΑ - 22/11/2022
 • ★★★★★

  Focus: «Το δοκίμασα με έναν φίλο για πλάκα χωρίς να πιστεύω τόσο πολύ στο αποτέλεσμα στην αρχή. Δουλέψαμε μαζί και συμφωνήσαμε και οι δύο ότι δεν είναι μόνο στο μυαλό μας. Αύξησε πραγματικά την παραγωγικότητά μας. Είναι σαν να είμαστε ενθουσιασμένοι να κάνουμε περισσότερα. Μεγάλη δουλειά Heald!»

  ΝΤΑΡΙΑ - 10/12/2022

ΑΚΟΥΣΕ ΜΑΣ

Απόλαυσε την playlist που ταιριάζει στη διάθεσή σου, μαζί με το αγαπημένο σου βοτανικό μείγμα.

SPOTIFY
spotify spotify