ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλες οι παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις εντός Αττικής θα γίνονται με παράδοση στην διεύθυνση που έχει δηλωθεί κατά την παραγγελία με courier.

 

Όλες οι παραγγελιές αρχίζουν να επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα ( Σάββατο και Κυριακή, δε θεωρούνται εργάσιμες) . 

 

Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στην διεκπεραίωση της παραγγελίας σας , ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει , προκειμένου να βρούμε μαζί μία λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Κόστος αποστολής


*Το βάρος υπολογίζεται με το βάρος του πακέτου.

 

Ελλάδα:

 

Παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 150€ λαμβάνουν δωρεάν αποστολή.

 

Μεταφορικά από 3,50€   - Αντικαταβολή 2,00€

 

Εξωτερικό: 

 

Η DHL και η UPS επιτρέπει την παγκόσμια αποστολή για Heald Herbal Blends.

Ενώ βρίσκεστε στο ταμείο του καταστήματός μας, η εφαρμογή DHL θα υπολογίσει το κόστος αποστολής και τον χρόνο παράδοσης ακριβώς για την τοποθεσία σας.

Μπορείτε να προσθέσετε πολλά προϊόντα χωρίς αλλαγή στο κόστος αποστολής. Ισχύει για αποστολή έως 1 κιλό.

 

Τρόποι Παραγγελίας

 

Ηλεκτρονικά στο heald.gr, 24 ώρες το 24ωρο.

 

*Οι παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες ημέρες και οι ώρες προγραμματίζονται από τις ανάλογες μεταφορικές εταιρείες.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

Στο Heald.gr  θέλουμε να είστε πάντα χαρούμενοι για τις αγορές σας και ακολουθούμε μια ευέλικτη πολιτική επιστροφών, σύμφωνα πάντα με την υπάρχουσα νομοθεσία. Είτε παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, είτε έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία σας είτε δεν σας ικανοποιεί η αγορά που κάνατε, μπορείτε να μας αποστείλετε με email στο info@heald.gr το αίτημά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα.